Opa schrijft zielig mailtje, parkeerboete wordt kwijtgescholden

05-06-2013 12:14

De eenzame, oude Ed Stavers is dankzij een hartverscheurend mailtje onder een parkeerboete uitgekomen. De oud-militair legt aan de parkeerwachters uit dat hij de tijd vergat toen hij op een blind date was.

Ed parkeerde zijn auto in het Britse plaatsje Chester-le-Street en pakte de bus naar een nabijgelegen dorp om een blind date te ontmoeten.

Onder de indruk van zijn prachtige date vergat de 70-jarige man de tijd en zag bij terugkomst een boete onder zijn ruitenwisser zitten.

Dansclub

“Er is niets dommer dan een rare (financieel krap zittende) oude sukkel”, zo is te lezen in de mail, waar The Sun de hand op wist te leggen.

“De dame in kwestie weet een dansclub waar we met de voetjes van de vloer kunnen. Helaas is de club 40 kilometer van mijn huis en ik heb elke cent nodig voor benzine in mijn zoektocht naar geluk. Uw bijdrage kan mij helpen een mooie toekomst tegemoet te gaan. Ik ben overgeleverd aan uw genade en als ik weer op zou kunnen staan dan zou ik op mijn handen en voeten smeken om vergiffenis.”

‘Mooie brief’

Een woordvoerder van de lokale parkeerwacht laat aan The Telegraph weten dat Ed zijn boete niet hoeft te betalen.

“We vonden het een hele mooie brief, zo zien we ze niet vaak. Hij was niet boos en we waren geraakt door de moeite die hij heeft genomen voor de brief.”

Helaas was Stavers’ date minder gecharmeerd van de mail. De vrouw dumpte de opa toen hij de brief aan haar liet zien.

BuzzO/TPO