Man lijnt vrouw aan met hondenriem

09-06-2013 16:36

Nicholas Vigliarulo besloot zijn vriendin na een gewelddadige ruzie aan te lijnen. De 55-jarige man uit het Amerikaanse Delray Beach werd boos omdat het slachtoffer niet naar hem luisterde.

In het arrestatierapport valt te lezen dat de vrouw na een ruzie door Vigliarulo op de grond werd geduwd. Ze was bang en rende het huis uit.

Haar vriend kwam achter haar aan en zei in de voortuin dat ze terug naar de slaapkamer moest gaan, maar de vrouw weigerde. Vigliarulo sprong op haar, deed haar een hondenriem om en begon haar terug naar het huis te slepen.

Het slachtoffer schreeuwde om hulp en wist met riem en al weg te komen, schrijft deSouth-Florida Sun-Sentinel. Ze vluchtte naar de buren en belde daar de politie. Toen agenten haar zagen, had de vrouw de riem nog steeds om.

Vigliarulo was nog in de buurt van zijn huis en de politiemannen stapten op hem af. Op het moment dat ze de man op wilden pakken, greep hij naar een jachtmes.

Met nog eens vijf messen op zak werd Vigliarulo ingerekend.

Hij moet zich binnenkort in de rechtbank onder meer verantwoorden voor ontvoering, huiselijk geweld en het dragen van een verborgen wapen.