Leven

ThePostOnline zoekt studenten

11-06-2013 18:42

Campus.thepostonline.nl is de nieuwste studentensite van Nederland en maakt soggen makkelijker dan ooit. We zoeken studenten die willen schrijven voor Campus en beschikken over een vlotte pen.

Campus is een site met nieuws over het OV, maar ook over die chlamydia-epidemie  bij de sociëteit bij jou om de hoek. Denk aan voicemail-berichten van boze moeders die zich zorgen maken over hun zojuist ontmaagde dochter en nieuws over het onderwijs. Maar ook scherpe, grappige en harde columns over de mooiste tijd van je leven: je studententijd.

Campus.thepostonline.nl kan niet zonder de inbreng van grappige, gevatte en botte studenten.

Of je nu schrijft over je veroveringen in de kroeg, zorgen over de bezuinigingen in het onderwijs, studentenrecepten, tips om je op de arbeidsmarkt te onderscheiden van je werkgroepgenoten of het studentenhandboek van Beau van Erven Dorens wil updaten: we want you!

Heb jij een vlotte pen? Ben je actief in het studentenleven? Wil je dat jouw stukken door meer dan 250.000 mensen gelezen worden?

Mail dan nu naar [email protected] waarom je een wekelijkse of maandelijkse rubriek op de nieuwste studentensite moet krijgen. Mail gerust ook als je hilarisch beeld- of geluidmateriaal hebt waar het hele internet om kan lachen.

Wat bieden we je? Feedback op je stukken, een publiek dat vijf keer zo groot is als een gevulde Amsterdam Arena en van tijd tot tijd de allerleukste borrels.