Bladen

Bladenoverzicht: Buitenechtelijk kind Paul de Munnik en is Ewout Genemans een bedrieger?

12-06-2013 13:37

De babygeheimen van Thomas Berge

Thomas Berge is dan eindelijk vader geworden. Privé heeft de exclusieve foto’s van Jack Ottink (Thomas heet eigenlijk Chiel Ottink), gemaakt door moeder Myrthe zelf. Thomas (of eigenlijk Chiel dus) geeft ook een uitgebreid interview. Zo vertelt hij over de naam Jack: “Het viel ons een tijdje geleden al op dat in films en tv-series de tough guys altijd Jack heten. Jack Bauer in 24. Noem maar op.” Wij dachten zelf meer aan Jack Spijkerman en Jack de Vries.

Wat is er aan de hand met Danny en Jenny de Munk?

Danny de Munk heeft al tijden geen contact meer met zijn ouders. De reden is onduidelijk, maar gefluisterd wordt dat zijn vader boos is dat hij aan de kant is gezet als manager van de zanger. Een taak die Danny’s vrouw Jenny nu op zich heeft genomen. Tot overmaat van ramp is ook vrouwlief nu met haar ouders gebrouilleerd. Volgens Weekend zou die breuk zelfs al wel langer geleden zijn ontstaan. Het ergste is het natuurlijk voor de kindertjes, die het zonder opa en oma moeten doen.

Hans Klok tikt weer thuis

Hans Klok is weer terug bij zijn oude lover James. De negentien jaar jongere James zette een jaar geleden een punt achter de relatie, maar zou weer terug zijn op het oude nest. De belangrijkste aanwijzing is volgens Story dat de illusionist de status op zijn Facebookpagina heeft veranderd van ‘vrijgezel’ naar ‘heeft een relatie’.

Hoe blijft Johan Derksen slank?

Johan Derksen wil niet meer zo dik worden als in de beginjaren van het programma Voetbal International. Daarom let hij goed op zijn gezondheid. In Party vertelt hij: “Ik ben alweer heel lang getrouwd, dus een ochtendwippie zit er niet meer in. Ik sta dan ook iedere dag om vijf uur op en ga dan meestal lekker fietsen.”

ANP-1000_6669394

Slippertje met gevolgen voor Paul de Munnik

In Privé een uitgebreid verhaal over de ontrouw van Paul de Munnik. We zullen even een korte samenvatting doen: Paul ging vreemd met juriste Sandra, die het na een optreden van Paul wel heel gezellig maakte. Plotseling was daar een baby: ‘M’ (identiteit bij redactie Privé bekend, aldus Privé). Vriendin van Paul boos. Man van Sandra boos. Sandra gaat scheiden. Paul en zijn vriendin leggen het weer bij. Paul en zijn vriendin gaan trouwen en Paul besluit de financiële zorg voor M op zich te nemen.

Het oorlogstrauma van George Baker

George Baker, bekend van hits als Little Green Bag en Una Paloma Blanca, had een emotionele dag tijdens de bandpresentatie van zijn zoon Stefano Caruso. Stefano gebruikt niet de naam van zijn vader, omdat mensen zullen denken dat hij dan een ‘kruiwagen’ heeft gehad. De naam is niet toevallig gekozen, maar vernoemd naar de opa van Stefano, de vader van George. “Dat was een Italiaanse soldaat die werd neergeschoten tijdens een vluchtpoging in de Tweede Wereldoorlog”, Vertelt Stefano aan Weekend. “Hij heette Pepina Caruso en daarom besloot ik mij Caruso te noemen.” “Bijzonder verhaal hè”, vult een geëmotioneerde George aan. “Ik heb mijn vader nooit gekend, want hij sneuvelde voordat ik in 1944 werd geboren.”

Is Ewout Genemans een bedrieger?

Ewout Genemans produceert met zijn bedrijfje het programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan op RTL5, waarin (hoofdzakelijk) mannen van hun maagdelijkheid af proberen te komen. Party heeft twijfels over de echtheid van de show. Linda Dummer, een date van kandidaat Marc, schreef op internet: “Hallo, ik ben de dame van dertig die van het paard is gevallen. Het is inderdaad niet echt en ik heb geen interesse in Marc.” En: “Jullie kijken naar een programma dat fake is, geacteerd. Marc en de overigen zijn wel maagd, maar hun dates zijn voornamelijk actrices.” Volgens Party reageerde Ewout Genemans witheet toen ze hem de aantijgingen voorlegden. “In scène gezet? Doorgestoken kaart? Absolute onzin”, aldus Ewout.