Bladen

Carice en Halina doen lekker gek in boekvorm

13-06-2013 15:50

Dan ben je een actrice die al eens met Tom Cruise mocht zoenen in de alom neergesabelde film Valkyrie. Of je bent de BFF van de actrice en je mocht al eens in diezelfde film voor Tom Cruise de telefoon opnemen. Verder Heleen van Royen je halfnaakt je dagen door op Twitter en maak je onbegrijpelijke selfiefilmpjes om je creatieve inborst te bewijzen. Dan stap je naar een uitgever, wetende dat heel starstruck Zoetermeer en vergelijkbare types je koffietafelboekje toch wel zullen kopen.

Actruusjes

En dat deden actruusjes Carice van Houten en Halina Reijn. Dus kunt u binnenkort lekker creatief voor de dag komen met uw pas aangeschafte hebbedingetje ‘Antiglamour – 24/7’. Zo gaat het boekje van Carice en Halina heten. Daarin allerlei tips, trucs en adviezen die vooral moeten bewijzen dat de dames hartstikke lekker gekke, maar vooral heel gewoon gebleven en best wel schattige meisjes zijn.

Waarom zou je lampen niet gewoon aan stroomdraden laten hangen als je toch nooit thuis bent? Welke ontberingen moet je doorstaan voor de juiste rode-loper-look? Welke boeken zou Carice eens moeten lezen en is de Spotify-playlist van Halina nog te redden?

Aldus de wervende tekst van uitgever Nijgh & Van Ditmar. De ‘stijlgids’ zal: “een eerlijk beeld geven van twee internationale multitalenten: van fobieën tot ontharingsadvies, van tongzoentips tot eenzame hotelkamers, van make-up adviezen tot eitjes invriezen. En van de Dalai Lama tot Ryan Gosling.”

Tienermeisjes kunnen nu al niet wachten tot november. Tot die tijd moeten ze het doen met de twitterfeeds van Carice en Halina.