Bladen

Lodewijk Asscher is een humorloze moralist

14-06-2013 09:08

Vrijdag is hij er ook, uw ochtendgebed van ThePostOnline.

Examenfraude-inktvlek

De examenfraude-kwestie heeft zich als omvallend inktpotje verspreid over de landkaart. Eerst binnen de familie van de fraudepleger, en later bij vriendjes in de provincie. Op die wijze zijn de examens uiteindelijk in heel Nederland terechtgekomen.

Heidi Klum kan rennen

Heidi Klum is model, en die rent in New York door een storm. Dat is nieuws, mensen.

Kate Upton is non-model waar we van houden

Kate Upton is ook een model. Maar bij haar is er iets vreemds aan de hand. Ze is niet heel slank, ze heeft geen lange benen, ze ziet eruit als het buurmeisje en toch is zij het beste bikinimodel ter wereld. Hier kijken we graag naar, want ze is weer eens op een strand (en deze video is ook een must-see). Het wordt tijd dat een sociaal wetenschapster met teveel tijd haar succexxx eens verklaart.

Fred de Graaf opgestapt vanwege Wilders faux pas

De VVD-regent is weg. Fred de Graaf stapt op nadat hij Geert Wilders met procedurele wandelgangtrucjes had weggehouden van de koning. De Graaf was ooit burgemeester in Apeldoorn toen daar een man in een Suziki-Swift een aanslag wilde plegen op de koninklijke familie. De Graaf voelde zich iets te verantwoordelijk voor de Oranjes, en vergat dat Geert Wilders geen Karst T. is.

Is Palin te oppervlakkig voor Fox?

Sarah Palin keert terug bij Fox News. Maar waarom? De conservatieve zender stuurde haar weg vanwege haar gebrekkige kennis en oppervlakkigheid.

Presidentsverkiezingen in Iran: vijf hardliners en gematigde geestelijke.

De geleide presidentsverkiezing in Iran is een schande voor de internationale democratie. Daar valt weinig vrolijks over te melden. De enige man die nog iets normaler lijkt in dat politieke Iraanse gekkengesticht heet Hassan Rowhani. Hij is de enige geestelijke en iemand die zich de laatste weken gematigd heeft opgesteld.

‘Tattoo killer wilde verder moorden in gevangenis’

In de gevangenis van Roermond is donderdag een moordaanslag op een van de gevangenen ternauwernood verijdeld. Bronnen hebben aan de Telegraaf gemeld dat het zou gaan om Jeremy B. uit Tilburg die vastzit voor moord op plaatsgenoot Nejib el Bellaj. Een van de zogenoemde Tattoo Killers Cor P. zou de aanslag op Jeremy B. in de gevangenis willen plegen. Waarom is een raadsel.  De Tattoo Killer zou met een helikopter onder zware beveiliging zijn overgeplaatst naar de EBI in Vught.

Joint Strike Fighter wordt vliegende Fyra

Doe het niet, minister van Defensie. Die JSF is niet goed. Lees maar. Doe het niet. Je gaat het toch doen he. Zeg het dan als je durft.

Jort rekent af met zilvermaniak Middelkoop

Wat goed! Jort gaat verder met 925. Met een tweewekelijkse video. Nu wel echt doen, Jort. Hilversum ist kaput en al die blaadjes ook. Ga d’r voor. Wat meldde de opperbretel ons in de eerste editie? Dat Willem Middelkoop hem een schrootje waardeloos zilver heeft aangesmeerd.

Lodewijk Asscher is een humorloze moralist

Man, waar maak je je druk om? Gordon is een smakeloze man, maar geen antisemiet. De zanger weet nauwelijks wat het is. Gordon maakte een grapje over geld en joden, en nu wil Lodewijk Asscher met hem praten. Ga eens aan het werk, meneer de vice-premier.