Mark van Bommel druk met afscheidswedstrijd

14-06-2013 13:46

Op vrijdag 19 juli om 20.00 uur sluit Mark van Bommel zijn indrukwekkende carrière af met een afscheidswedstrijd in het Philips Stadion. Dat meldt de officiële website van PSV. Van Bommel zal met een vriendenteam vol oud-ploeggenoten van Barcelona, Bayern München en AC Milan aantreden tegen de selectie van PSV. Vandaag maakte de 79-voudig international de namen van de keepers van Team Bommel vast bekend.

Nadat bekend werd dat Van Bommel een punt achter zijn carrière zou zetten, kwam de geruchtenmachine over zijn afscheidswedstrijd direct op stoom. Onder meer Frank Ribery, Zlatan Ibrahimovic, Bastian Schweinsteiger en Arjen Robben zouden een persoonlijke uitnodiging van de Limburger hebben ontvangen. Of deze grote namen daadwerkelijk in het Philips-stadion aanwezig zijn, kon Van Bommel nog niet bevestigen, al zegt hij wel een aantal toezeggingen te hebben van grote spelers waar hij zelf ooit mee gespeeld heeft.

Bayern München heeft al toegezegd een aantal spelers mee te laten doen en ik ben bezig met spelers van AC Milan en Barcelona. Eigenlijk wordt het een heel sterk elftal, ja.”

Het is nog dus nog even afwachten welke van de grote sterren acte de présence zullen geven in Eindhoven. Van Bommel maakte al wel de keepers van zijn selectie bekend, die overigens onder leiding van coaches Bert van Marwijk en Fred Rutten staat.

“Het zijn drie keepers met een PSV-verleden: Gomes, Lodewijks en Waterreus. Zij hebben al toegezegd te zullen komen.”