Bladen

Heeft Ilse de Lange een persoonlijkheid?

18-06-2013 09:23

Dinsdag hebben ook wij weer een ochtendgebed bij ThePostOnline.

Rekenkamer: waar is die miljard aan Egypte?

De Europese Rekenkamer heeft ernstige kritiek op de besteding van 1 miljard euro EU-steun voor Egypte. Het is volstrekt ondoorzichtig of het geld efficiënt en rechtmatig wordt besteed. Rekenkamerlid Karel Pinxten: ‘We weten simpelweg niet hoe het geld is besteed, dus ook niet hoe fout.’ Hij spreekt van een ‘zwart gat’ waarin het miljard is terechtgekomen. Egypte kreeg tussen 2007 en 2013 circa 1 miljard euro van de EU. Het merendeel (600 miljoen) was bestemd voor zorg, onderwijs en transport en werd direct aan het Egyptische ministerie van Financiën overgemaakt. De Rekenkamer is sceptisch over nut en noodzaak van deze steun.

Twentse restauranthouder zoekt eetpiraat

Wie is Spara Sharoo? En waar hangt hij uit? Dit heerschap vrat zich twee dagen vol in een café-restaurant De Sevenster in het Twentse Delden en nu zit de eigenaar achter hem aan. Hij verspreidde zijn foto. Wanted! Dead or Alive, desnoods met zijn mond nog vol.

‘Neefje minister verdachte in zaak-Wiels’

De 26-jarige verdachte die in Zoetermeer werd opgepakt en maandagavond is overgebracht naar Curaçao zou volgens bronnen dichtbij het onderzoek het neefje zijn van de minister van Justitie, Elmer Wilsoe, een partijgenoot van Wiels.

Braziliaanse miljonairs zijn vaak vrouw

Een op de vijf miljonairs in Brazilië is vrouw, vergeleken met 10% wereldwijd. Het feminisme doet het goed in de opkomende economieën.

Chinacrisis

Omdat wij niet meer consumeren staan de fabrieken in China op standje 1. Dit gaat niet goed, mensen.

Wie wil het Spaanse ‘grootmoederhuis’ van Tom Hanks?

Tom Hanks zet zijn Spaanse villa in Los Angeles te koop. Hij wil er 5,5 miljoen dollar voor hebben, en je moet er van houden. Huffpost beschrijft de inrichting als ‘grootmoederlijk.’

Heeft Ilse de Lange een persoonlijkheid?

Anouk maakte een paar dronken grapjes over Ilse de Lange tijdens een verrassingsoptreden. Ze zei over haar:  ‘Dat is geen vrouw met personality! Die zegt: ‘Kei gaaf. Tof.’ En nu maakt Anouk, die het Almelose goudkeeltje al eens eerder te grazen nam, haar excuses. Op Facebook. Jammer, want het is natuurlijk wel een kwestie. Hebben mensen die ‘Kei gaaf en tof’ zeggen een persoonlijkheid?

PvdA bepaalt over stadion Heracles

De sociaal democraten in Almelo zijn kingmaker in de vraag of er wel of geen nieuw stadion komt voor Heracles. De grote kwestie: mogen er wel of geen winkels komen bij de voetbaltempel? Zonder winkels wordt de exploitatie onrendabel. De raad is verdeeld. De PvdA-ers mogen het zeggen.

OMG. Eriksen naar Monaco

Wordt Christian Eriksen een van de leden van de poenploeg van Monaco? Nee, toch?!! De Deen wil graag naar Dortmund. Hoort hij. In Monaco zit fout geld en zijn de meisjes best een beetje vreemd.

Amerikaanse mannen begrijpen niks van flirten

Wat is dit, Ask Men? Jullie zijn verschrikkelijk uit vorm. Jullie geven tien tips hoe je een vrouw moet inpalmen. Tien tips die vreselijk zijn. Behalve het idee om je geliefde een hele tv-serie te sturen waar ze naar kan bingekijken bestaan deze tips uit puberale flauwekul.