Date in blote reet

19-06-2013 10:40

Een vooraf hoopgevende date eindigde voor Shaun Paul Williams in zijn blote kont, alleen niet bepaald op de manier die hij vooraf in gedachten had. De 34-jarige man uit Florida werd tijdens een avondje uit zonder pardon in elkaar gebeukt door zijn ‘nieuwe liefde’ en twee tot dan toe onbekende ‘vrienden’.

Na de schoppartij werd Shaun beroofd en uitgekleed. Uiteindelijk werd hij poedelnaakt opgepikt door de politie.

Tegen de agenten vertelde Williams volgens NBC News dat hij zijn date twee weken eerder had ontmoet tijdens het winkelen. Het klikte volgens hem direct en een afspraakje liet dan ook niet lang op zich wachten.

De vrouw beloofde Shaun thuis op te pikken en dat deed ze ook netjes. Dat er nog een extra man aan boord zat, vond Williams wel een beetje raar, maar nadat hem werd verteld dat het om zijn toekomstige zwager zou gaan, liet hij het er maar bij zitten.

Pas na een stukje te hebben gereden en een tweede man te hebben opgepikt, kreeg Shaun in de gaten dat het foute boel was. Wel een beetje te laat, want voordat hij iets kon doen, kreeg hij een pak slaag met een ijzeren staaf.

Vervolgens moest hij al zijn spullen afgeven en zijn kleren uittrekken, waarop Williams nog zei: “Dit ga je niet menen.”

Uiteindelijk werd hij zonder kleren, telefoon, rijbewijs en met een lege portemonnee uit de auto gebonjourd.