Bladen

Paardenneuker blijkt seriepaardenneuker

04-07-2013 18:26

Cirilo Castillo blijkt een moeilijk te helpen man. De Texaan werd vorig jaar betrapt toen hij een paard stond te kieren.

In april kwam hij eindelijk vrij, maar zijn verlangens bleken helaas te sterk. Deze week is hij weer gesnapt. Met hetzelfde paard.

Volgens de Houston Chronicle had de eigenaar van merrie Nadia al een donkerbruin vermoeden dat Castillo na zijn vrijlating weer op het vrijerspad zou gaan.

De boer had camera’s opgehangen om zijn paard een beetje in de gaten te kunnen houden.

Echt op tijd ingrijpen kon hij niet, maar de beelden die zijn vastgelegd hebben op het politiebureau veel stof doen opwaaien.

“Dat is me een video wel”, aldus sheriff Lupe Trevino. “En dan bedoel ik niet dat we ermee naar America’s Funniest Home Videos kunnen.”

Voor de eigenaar van de bewuste merrie is het verstandig om zijn beestje toch wat beter te gaan bewaken, want de kans is volgens Trevino klein dat Castillo heel lang de bak in gaat voor zijn nieuwe uitspatting.

“Seks met dieren is hier niet strafbaar. We kunnen hem hooguit aanklagen voor huisvredebreuk en dierenmishandeling, maar dan moet de merrie wel verwondingen hebben”.

Overigens hoeven de menselijke inwoners van Hidalgo County niet bang te zijn voor Castillo.

“Hij heeft absoluut geen kwaad in de zin en is niet gevaarlijk. Behalve voor de merrie dan.”