Kunst

De vijf TPO-Zomerbloggers

11-07-2013 23:21

daisy3

Daisy den Uil

Daisy den Uil is 26 jaar en studeert journalistiek. Ze is 1 meter 60 lang, vaderloos en verslaafd aan goede koffie, sigaretten en Zara. Een modebewust dorpskind, altijd op high heels maar het liefst op blote voeten want stiekem een kleine alto.

Facebook: Daisydenuil
Twitter: @daisydenuil
Pinterest: daisydenuil
Weblog: madeliefdesleven.blogspot

 
babeth

Babeth Fonchie

Babeth Fonchie is dichteres maar niet vies is van lyrische proza. Daarnaast organiseert zij TermTrechter, een podium voor dichters, rappers en spoken word-artiesten. Zij studeert rechten.

Tumblr: Babetfonchie
Twitter: @BabethFonchie
Facebook: BabethFonchie

 

lucas

Lucas de Waard

Lucas de waard studeerde in 2009 af aan de schrijversopleiding te Utrecht en schreef voor theaterfestival Boulevard, GIEL (3FM) en De Wintertuin. Verder is hij één vierde van het totaal overbodige schrijverscollectief De Zuiderlingen, woont hij in ’s-Hertogenbosch en houdt hij zichzelf freelancend in leven. Lucas houdt ook van u, als u bitterballen voor hem koopt.

Facebook: Lucasdewaard
Twitter: @lucasdeWaard
Weblog: Zoalsdewaardis.nl

 
yanick

Yannick La Gordt Dillié

Ik ben Yannick, 21 jaar oud, geboren in Ermelo op de prachtige Veluwe en ik studeer journalistiek. Iedere dag schrijf ik over dingen die mij verbazen of raken. Mijn eerste boek(je) heet Op weg naar de Serengeti, en het is zeker niet mijn laatste.

Twitter: @yannicklgd
Weblog: yannicklgd.wordpress

 

roel
 

Roel Buerra

Roel Buerra is 25 jaar, woont in Groningen maar binnenkort op de Canarische eilanden en schrijft onder andere over sport, start-ups, apps en gadgets.

Twitter: @roelbuerra
Blogs: schwalbeunited.nl, bankshot.nl