Business

Watergestuwde Flyboards maken indruk op Gay Pride

05-08-2013 16:33

Volleybalclub Netzo ging er dit weekend vandoor met de prijs voor mooiste boot tijdens de Canal Parade, maar het meest indruk werd gemaakt door de door water gestuwde supergadgets van de familie Krook: de Flyboards.

‘Helemaal de bom’

Als opwarmer voor de botenparade besloot de organisatie vader en zoon Krook te vragen hun kunsten met de flyboards te tonen. Een onvergetelijke ervaring volgens vader Stefan Krook, vertelt hij aan ThePostOnline: “Dat was echte helemaal de bom, zoiets maak je nooit meer mee, alle kades zaten vol met mensen, rijendik! Geweldig.”

Wat kost dat nou?

Zelf ook zo’n flyboard aanschaffen? Voor 5500 euro heb je een flyboard, en dan heb je nog de aandrijving nodig van een waterscooter: “Voor 8000 euro heb je al een knap gebruikt model.” Wil je eens iets anders doen dan karten of paintballen tijdens een vrijgezellenfeest, de familie Krook geeft ook clinics: “En het is helemaal niet zo moeilijk, we krijgen iedereen tijdens zo’n clinic de lucht in.”

Gay pride  14

Meer weten?

Meer weten van de Flyboards? Kijk op http://flyboardteam.com/, of voor spectaculaire video’s op Pinterest: http://pinterest.com/flyboardteam/