Leven

ThePostOnline verslaat alle studenten-introducties

06-08-2013 13:30

Kijk niet raar op als je dadelijk één van die halfgoden van ThePostOnline bij de introductie van je universiteit of hogeschool ziet staan. We doen namelijk verslag van alle introductietijden van alle studentensteden. En daarvoor hebben we ook jouw hulp nodig. 

Lijkt het jou leuk als je de foto’s die je instuurt door 300.000 mensen gezien worden? De goedgeschreven verslagen van introductiedagen en bijbehorende feesten door meer mensen dan slechts je huisgenoten gelezen worden? Mail dan naar mirck.aaron[at]gmail.com. Vermeld in het mailtje in welke stad je studeert en welk idee je hebt voor een reportage over de introductietijd.

In Leiden schijnen overigens een recordaantal studenten zich ingeschreven te hebben. Welke student of aankomend student doet verslag van dit feest met 3.000 man?

Mail vooral als je in Tilburg studeert. De organisatie is daar op het grandioze idee gekomen om de nieuwe lichting studenten in het paars op te laten draven. Jonge mensen in het paars, waar hebben we dat eerder gezien? Bij een roeiclub uit Leiden. Dat ziet er ongeveer zo uit.

roeien

Dat wordt één groot feest. Tenminste, een feest waar schoonheid perfect genivelleerd is.