Leven

Om te noteren: RAE 2013

13-08-2013 18:00

REA2013front2

U hebt nog een lege agenda voor september? Mooi, noteer dan de RAE 2013 te Nizhny Tagil (Sverdlovsk Oblast) voor 25-28 september. Russia Arms Expo, de grootste in zijn soort, zijnde een ‘International Exhibition of Arms, Military Equipment and Ammunition’. Uiteraard voornamelijk uit moedertje Rusland, maar een bedrijf als Thales showt er eveneens. Niet dat u direct dáár gaat kijken. U gaat eerst naar de Boyevaya Mashina Podderzhki Tankov (BMPT) aka de Terminator. Wat deze niet kan slopen moet nog uitgevonden worden, zeg maar.

Gezien het soort spullen daar, geen Expo voor mietjes. Poetin komt (kwam) er trouwens ook, dat u het maar weet. Dan de hardware op de Expo.


Poetin, check
2Poetin

Hippe sexy mil-4×4’s, check
2kekke4x4

MiGs, check
2migs

Sukhois, check
2Sukhoi

T-serie tanks, check
2diverseTs

Tunguska multi gun-missile luchtafweer, check
2Tunguska

BMPs, check
2BMP

Diverse rollend materieel, check
2rollend1

2rollend2

Dan als klapstuk, de BMPT. Tegenwoordig zeg je hebbon. Schaf drie dozijn van deze BMPT Terminator tank support fighting vehicle’s aan en niemand zeurt nog over de verdwenen Leopards, okay Jeanine? We vergeten ze gewoon, ook al zijn de Terminators er eigenlijk om ze te vergezellen. Meer over deze BMPT alias Terminator, en hun nuttige bijdrage aan de wereldvrede, in En Garde aankomend weekend.

BMPT, check
2BMPTTerminator


RAE 2013


BMPT
http://www.youtube.com/watch?v=VX39tS1dYH8