Kunst

Zomerbloggers: tomatensoep met balletjes

19-08-2013 21:04

Ik had vandaag een aantal afspraken. Even gezellig met nieuwe en bestaande klanten babbelen over projecten en praten over koetjes en kalfjes. U weet hoe dat gaat, 80 procent business en 20 procent over de zin van het leven. Allemaal prima. Om 14:00 uur afspraak numero uno, maar ik moest nog even eten. Het was inmiddels al na 12:00 uur en ik ben er waarschijnlijk laat weer dus laat ik maar even wat warms eten, was de gedachte.

Koken is normaal gesproken geen enkel probleem, maar ik stond op tijd en moest ik snel. Om de een of andere reden ging ik ook snel. Normaliter ben ik traag hoor, zo’n drie kilometer per twee uur moet u maar rekenen.

Hallo tomatensoep. De persoon die dat heeft uitgevonden moet wel krom lopen van de medailles trouwens. Goed. Blikje open, inhoud in de pan en pan op het vuur. De soep was nauwelijks warm of ik haalde de pan alweer van het vuur. Dan kon ik het sneller en makkelijker naar binnen gieten. U raad het al natuurlijk. Onraad. Mijn vers gestreken bruine canvas broek met casual Vans en standaard zwarte t-shirt kleurden binnen mum van tijd rood met ballen. Gelukkig had ik nog een gestreken broek en een stuk of wat zwarte t-shirts liggen. Op naar het koffiehuis!