Business

Ajax dagvaardt weer iemand in Parool

28-08-2013 15:24

Na Shota Arveladze en Michael Laudrup, moet nu ook Leo Dankaarts eraan geloven: Ajax krijgt nog geld van de man, en dus wordt hij gedagvaard in het Parool.

Ajax wil niet veel kwijt over de zaak, zo meldde een woordvoerder vandaag aan Quote:  ‘Het enige wat ik kan zeggen is dat we nog geld tegoed hebben van deze man, we proberen de zaak eerst juridisch op te lossen alvorens we de precieze details bekend maken.’

Achter in de rij

Dankaarts is in 2007 al aangeklaagd voor het verduisteren van geld, particulieren zouden via Dankaarts belegd hebben, maar nooit meer iets van dat geld te hebben terug gezien. Het totale schadebedrag zou rond de 200.000 euro liggen.

De curator die het faillissement van Dankaarts behandelde rondde dit in 2009 af, Ajax kwam niet in dat faillisement voor. Hij verwacht dan ook niet dat Ajax makkelijk het geld terug kan krijgen, zo meldt het aan quote:

“Gewone mensen zijn daardoor hun spaargeld aan hem kwijt geraakt. Maar ik vrees dat de club achteraan in de rij moet gaan staan als ze geld van hem willen. Het faillissement dat ik behandelde is in 2009 afgerond, maar ik word nog wel vaker gebeld door mensen die hem zoeken.’

Bekijk hier de advertentie in Het Parool