Bladen

Obama is een ‘zwarte Republikein’

06-09-2013 08:48

Wat gebeurde er allemaal op de televisie, de digitale snelweg en wat werd er gedrukt aan nieuws? ThePostonline las, zag en tikte het op.

Nepborsten uit verzet

Ancilla Tilia is bekend als latexmodel, iemand die in elk interview benadrukt dat ze op het gymnasium heeft gezeten en zeer begaan is met privacy onrecht. Vorige week werd de blonde naaktmevrouw mediaal gelanceerd als gevolg van haar gênante bitchfight met Gordon bij RTL Late Night. Ancilla heeft ook nepborsten. Niet uit schoonheidsmotieven. Nee, Ancilla heeft haar voorgevel laten vergroten, omdat anderen er tegen waren. Euh? Tegen Revu zegt ze: ‘Mijn vriendje was tegen, mijn vrienden waren tegen, iedereen was er tegen. Maar ik had zoiets van: weet je wat, ik doe het toch. Ongeacht eventuele consequenties. Want ik vind grote borsten gewoon mooi en het staat beter bij mijn brede heupen.’

‘VVD-fraudeur’ Ziengs mag blijven

Boeven vang je met boeven, en geldritselaars spoor je op met geldritselaars. De VVD, de partij die geplaagd wordt door frauderende leden, maakt nog steeds gebruik van de diensten van Berthold Ziengs. Deze Drentse vastgoedhandelaar trad in 2011 af als lid van Provinciale Staten omdat hij de belastingdienst zou hebben getild. Ziengs is nog steeds lid van ‘de club van 100’, een liberale fondsenwerfgroep. Oh, ironie: hij is daar verantwoordelijk voor de ledenwerving!

Zwart huizenbezit naar 18-jarige laagterecord

Obama heeft de verschillen tussen arm en rijk vergroot en ook het huizenbezit voor zwarten is onder zijn bewind gezakt naar het laagste niveau in 18 jaar. En ons afluisteren doet hij met meer passie en overgave dan George Bush. Zullen we het gewoon maar eens zeggen: Obama is een zwarte republikein.

Verstandige tienerrokers

Gezonde rokers zijn jong en verstandig.Het aantal e-sigaret rokers onder tieners is verdubbeld het laatste jaar.

Aantal vrouwen in bedrijfsleven stijgt

Maar het aantal blijft nog wel laag. Niettemin wordt het wettelijke streefcijfer dat voorschrijft dat 30% van het aantal commissarissen een vagina moet bezitten in 2016 waarschijnlijk gehaald.

Familie Baldwin is trailerpark trash

Heerlijk fout Hollywood boek. De ongeautoriseerde biografie over de entertainmentfamilie Baldwin. Alec Baldwin kennen we als groot acteur. Hij heeft nog drie broers. Een medewerkster van een goede doelen fonds heeft allemaal nare informatie verspreid. Broer Daniel Baldwin was aan de drugs, en Alec heeft geen talent. ‘The family is not the dynasty that everybody believes they are. They’re trailer park trash.’

Assen bouwt sociale huurwoningen

Corporaties zitten op hun geld, of betalen hun directie teveel uit. Hun eigenlijk werk – het bouwen van betaalbare huurwoningen –  laten ze versloffen. De gemeente Assen stapt daarom zelf in het vastgoed. De Drentse hoofdstedelingen gaan huurwoningen bouwen.

Russische kosmonaut stopt, hij heeft ‘spannender’ werk

Joeri Lonchakov mocht in 2015 de ruimte in. Hij was geselecteerd om naar ruimtestation ISS te gaan. Hij wil niet meer. Hij heeft een nieuwe baan gevonden die hij ‘spannender’ vindt. Wat die baan is, is niet bekend.

Louis van Gaal en de totale zen theorie

Louis van Gaal is nu ook bijna een Zenmeester. Op het veld was hij al meester, opvoeder, motivator en mensenvriend. Volgens de leer van Louis is een voetballer niet alleen iemand die tegen bal trapt maar een totaal mens. Om het goede voorbeeld te deed hij gisteren aan aantal yoga-oefeningen. Nu de WK-titel nog!

Hoe melodisch kreunen de tennissers?

The New York Times heeft een interactieve soundboard gemaakt met de kermende hardhitters op het Billy Jean King court. Wie maakt er een hit met de geluidjes?