Winnen: gastenlijstplekken voor LOBI 21+

18-09-2013 17:00

Het is goed geweest met hippe feestjes als Shoeless, Backstage en Smeerboel. Het is hoog tijd om terug te gaan in de tijd. De tijd dat je nog op schoolfeestjes stond te dansen op échte muziek. Boybands en échte hiphop. Wellicht hier en daar een Jennifer Lopez. Dat kan komende vrijdag weer in de Sugarfactory in Amsterdam.

Vrijdag is de tweede editie van LOBI 21+. De eerste editie was straal uitverkocht, de behoefte aan dansen zoals vroeger blijkt stukken groter dan we altijd dachten. Zoals ze zelf zeggen: LOBI trekt je in één nacht terug naar de tijd waarin je Smirnoff Ice stond te hakken in de plaatselijke dorpsdisco. Tongen, schuren en schuifelen wordt aangemoedigd. En broertjes en zusjes onder de 21 mogen thuis blijven.

Nieuwsgierig hoe de vorige editie was? Ze maakten een filmpje.
http://www.youtube.com/watch?v=y4eQ_xuxC7E

Kaartjes kosten een tientje, maar lezers van ThePostOnline hebben de kans om gratis te dansen zonder tieners. De organisatie van LOBI heeft twee keer twee gastenlijstplekken beschikbaar. Hoe? Heel simpel. Deel dit topic op Facebook of Twitter en laat ons even weten dat je dat hebt gedaan. Door ons op Facebook of Twitter te taggen bijvoorbeeld.

Niet gewonnen? Niet getreurd, organisator Mark Schoones doet live verslag via Twitter.

Benieuwd welke 21+ers er nog meer komen? Check het event op Facebook!