Sofia Vergara laat Miley Cyrus zien wat twerken is

24-09-2013 09:16

Miley Cyrus kan twerken tot ze een ons weegt, geen man kijkt meer naar haar als de Colombiaanse Modern Family-bombshell Sofia Vergara haar tijdens een afterparty van de Emmy’s via Twitter uitdaagt voor een twerk-off. Verschil: Vergara heeft iets om mee te twerken en Cyrus niet.

Van welke 9 belangwekkende zaken moet u nog meer op de hoogte zijn voordat u uw collega amicaal een high-five geeft bij de wederom weigerende koffiemachine?

 

Professor weggestuurd vanwege sex-change

In Nederland kun je als hoogleraar grootschalig fraude plegen en behoud je gewoon je status als je maar al lang genoeg met pensioen bent. In de Verenigde Staten zit dat anders The Huffington meldt  dat professor theologie en filosofie Heather Clements haar baan verliest omdat ze in een transitieproces van vrouw naar man zit. Het zijn niet zozeer de studenten die er een probleem mee hadden , maar sponsors, ouders en kerken die verbonden zijn met de Christelijke universiteit vinden het wel onaccetabel. Exit H. Adam Ackley dus, zoals hij zichzelf tegenwoordig noemt, hij krijgt dit jaar nog doorbetaald, maar lesgeven zit er niet meer in.

Recordaantal neushoorns gedood in Zuid Afrika

Ghandi zei ooit dat de mate van beschaving is af te lezen aan de wijze hoe men met dieren omgaat. Wat dat betreft staat Zuid Afrika er niet goed op. In 2013 zijn al 688 neushoorns gedood, zo meldt The Guardian. Een triest jaarrecord, en ze hebben nog 3 maanden te gaan. Stop daarmee!

Gevoelige tik voor Windows: Steam kiest voor Linux

Gaybe Newell, CEO van Valve en voormalig Microsoft-medewerker kondigde het al eerder aan: Windows 8 is een catastrofe. De gameproducent die ooit alleen bekend stond om Half-Life, de beste first-person-shooter aller tijden, heeft tegenwoordig een groot deel van de online gamingindustrie in handen met Steam. En Steam deelt een gevoelige tik uit aan Microsoft en Apple. Het populaire online distrubitieplatform voor games gaat namelijk niet rondom Windows of OS draaien, maar op het gratis Linux. En Steam is een héle grote partij. Linux is open source, net zoals shooter Half-Life ooit was, dat wil zeggen dat iedereen met technisch inzicht zelf dingen kan produceren voor Steam. Dat gaat met het dichtgetimmerde Windows niet lukken. Gamers kunnen steamgames spelen die via Windows of OS draaien, maar moeten die dan streamen vanaf hun eigen computer naar het nieuwe Steam-systeem.

Avatar-wereld ligt in de Arabische zee

Dat James Cameron zijn inspiratie voor de wereld van Avatar niet slechts uit zijn eigen brein haalde wisten we. Maar we vermoeden nu dat hij gewoon op het eiland Socotra is geweest, in de Arabische zee. Kijk naar de flora en zie de gelijkenis.

Google lanceert grondwet-website

Google wil dat mensen meer leren over hun eigen grondwet, en die van anderen en lanceert daarom het grondwet-platform constitute. Briljant idee of een gevalletje ‘schoenmaker blijf bij je leest?’ Zegt u het maar.

Zes vreselijke Dexter-spinoffs

De hitserie Dexter is af, heel Twitter valt over elkaar heen om iets te vinden met het einde, maar daar doen wij niet aan mee, u zou de laatste aflevering zomaar nog niet gezien kunnen hebben. BuzzFeed kwam met een nog slechter idee dan het verklappen van het plot: zes vreselijke Dexter-spinoffs. Want zoals Charlie Sheen en Joey van Friends ook weten: er moet wel brood (of cocaïne) op de plank.

Willis Earl Beal doet even denken aan Otis Redding

Maandagavond stond Willis Earl Beal, de man met een gouden strot maar meerdere steekjes los, op het podium van het MC Theater in Amsterdam. Waar hij tijdens het Utrechtse muziekfestival LeGuessWho naar verluidt nog een hele slechte beurt maakte door een toeschouwer te schoppen, zag ThePostOnline gisteren met eigen ogen hoe griezelig goed deze man kan zijn. Hopelijk slaat hij door naar die gekte in zijn stem in plaats van naar zijn soms wel erg pretentieuze persona, als op zijn optreden in het MC Theater mogen afgaan komt dat goed.
http://www.youtube.com/watch?v=Aqff78C0dtQ

BlackBerry verkocht

BlackBerry, de maker van het mobieltje voor topadvocaten op de Zuidas, hun maffiamaatjes en hun drugsrunners (want heel moeilijk af te tappen), wordt voor 3,5 miljoen verkocht aan investeerders. De aandelen worden verkocht voor een prijs van 9 dollar per stuk.

Vanavond eerste KNVB bekerblamages

Met 4-0 verliezen van Barcelona? Kan gebeuren. Met 4-0 verliezen van PSV? Iets pijnlijker. Maar vanavond gaan we de eerste echte blamages zien als het KNVB bekertoernooi weer begint, natuurlijk te zien bij de veel te dure bufferservice van FOX! De thuisspelende amateurclubs gaan er alles aan doen een profclub uit te schakelen, en de geschiedenis leert dat er minimaal één bierteam is dat er ten minste een verlenging uitsleept. Onze gok? Schakel in bij Harkemase Boys – NEC om 18:45.