Politiek

SGP wil halloween verbieden wegens duivels

03-10-2013 15:03

De SGP-fractie in Werkendam wil voorkomen dat er een halloweenoptocht wordt gehouden in de dorpen Dussen en Hank. De christelijke partij wil niet dat kinderen worden geconfronteerd met de duistere zaken als de duivel. Want: je verkleden als duivel is niet onschuldig. Dat schrijft Omroep Brabant. Nu ja, ThePostOnline wil best wel even meedenken met de SGP, want de duivel waart niet alleen rond in Werkendam. Wat kunnen we nog meer verbieden? Alles wat Oranje is, het torentje en de Tour de France om te beginnen.

De Tour de France én de Giro d’Italia

Neem nou Dieter ‘Didi’ Senft. Liefhebbers van de Tour de France weten dat hij al sinds jaar en dag (nu ja, sinds 1993) gehuld in duivelskledij meerent met het peloton. En tijdens de Giro liefkozend El Diablo wordt genoemd. Doe wat SGP, verbied deze Wielrenwedstrijden van de Duivel!

Duivel 1

3D-printers

Stond enige tijd terug in het Reformatorisch Dagblad dus het is waar. 3D-printers zijn zielloze werktuigen van de duivel. Pistolen, onderkaken en zelfs foetussen worden geprint! En kroontjes, zoals u ziet.

Duivel 2

Sowieso alles wat Oranje is én het ANP

We blijven nog even hangen in de duivelse oranje sferen. “Een toeriste met oranje hoorntjes maakt zich op voor de troonswisseling in Amsterdam”, luidt het bijschrift bij deze foto van die satanisten van het ANP.

Duivel 3

Bier

U begrijpt…

Duivel 5

Het Torentje, Balkenende én Rutte

Kijk, premier Mark Rutte geeft voor de NOS (de S van Satan?) een rondleiding in het torentje kort nadat hij de sleutels kreeg overhandigd van zijn voorganger Jan Peter Balkenende. Wat hangt daar boven de deur? IS DAT DE SCHEDEL VAN EEN RAM? Welke kerk gebruikt dit ook alweer als symbool? Oh ja, de Kerk van Satan.

Duivel 4