Eindelijk, het overzicht der overzichten

13-10-2013 15:13

Na veel gebedel en geklaag uwerzijds hebben wij het voor u nóg makkelijker gemaakt om onze epische site te bekijken. Wanneer u op het splinternieuwe knopje ‘Overzicht‘ (linksboven in de menubalk) drukt, krijgt u, je verwacht het niet, een superhandig vereenvoudigd overzicht van onze site. Alle artikelen onder elkaar in basic 1.0 design. Dit is tevens het archief dus u kunt naar hartelust door de afgelopen vier jaar bladeren, mocht u toch niets te doen hebben.

En omdat we er nu toch zijn, hier een overzicht van alle superhandige functies in onze header:

menubalk

1) De TPOeditorspick-tweets. Volg @tpoeditorspick om in uw timeline uitsluitend de allerbeste TPO-artikelen van de dag te zien verschijnen. Zonder al het kenmerkende socialmediagelul er omheen. Een schone timeline, toch kwaliteit. Voor u geselecteerd door onze hoofdredactie.

2) De TPOnl-tweets. Volg @tponl om in uw timeline alle TPO-artikelen en columns van de dag te zien verschijnen. Inclusief al het kenmerkende socialmediagelul (trollen, LOLen, niet ter zaken doende info, linkjes naar andere sites en nieuws, retweets van @baspaternotte) er omheen. Een volle timeline, inclusief kwaliteitstweets. Niet geselecteerd, wel met complimenten van de gehele redactie.

3) Het TPO-YouTube-kanaal. Abonneer u vandaag nog op ons YouTube-kanaal zodat u als allereerste onze nieuwe video’s kunt zien.

4) Een RSS-feed. Er schijnen nog mensen te bestaan die RSS gebruiken, ook al is Google Reader al lang kapot. Mocht u met RSS willen beginnen en niet weten welke reader te gebruiken dan bevelen wij u van harte aan: Feedly.com.

5) Onze F.A.Q. Ook wel bekend als de ‘eerst lezen dan pas klagen’-pagina. Heeft u een vraag of klacht? U bent vast niet de enige, dus uw vraag of klacht is bij ons al bekend. U kunt het dan ook zelf teruglezen, inclusief antwoord, in onze F.A.Q. Dat betekent “Frequently Asked Questions”. Vertaald in het Nederlands is dat: “Veel Gestelde Vragen”. Snapt u wel? Veelgesteld, dus u hoeft het niet nogmaals te vragen.

Ongenummerd: onze zoekbox. We geven toe, die werkt niet feilloos. We raden dan ook iedereen aan Google te gebruiken voor het échte TPO-zoekwerk. Begin uw Google-zoekopdracht dan met ‘site:thepostonline.nl‘.