De beste blogs voor Tinder-quotes

15-10-2013 21:00

Voor wie het nog niet kent: schaf een smartphone aan en download de app Tinder. Met deze online datingapp kun je mensen keuren op louter hun uiterlijk. Hoewel, je kunt ook hun interesses en jullie gezamenlijke vrienden zien. Al een stuk minder oppervlakkig dan in de kroeg, niet? Maar Tinder, dat levert nogal wat content op voor Het Internet. Van ongemakkelijke gesprekken tot prrofielfototumblr’s op thema. Een selectie.

Tindermeisjes in Berlijn

tumblr_muoc0gt0vc1slpmqyo1_1280
De holocaust is inmiddels al zo lang geleden dat too soon geen valide argument meer is. Kortom: gewoon op de foto met het holocaustmonument. En Berlijn is cool, het monument herkenbaar dus één plus één is twee. Dat wordt je profielfoto. Een selecte verzameling van Tindermeisjes in Berlijn.

Guitige Tinder Berichten

result
Het internet is soms best moeilijk en met zo’n app wordt het helemaal ingewikkeld. Voor de leken: op Tinder kun je zien hoeveel kilometer je match bij je vandaan is. In het bovenstaande geval 29. Nou ja. Dat ging niet helemaal goed. Meer van dit soort ietwat ongemakkelijke berichten vind je op Guitige Tinder Berichten.

Why I Rejected You On Tinder

result
Er zijn talloze redenen om niet op het groene, verleidelijke hartje te klikken. Bijvoorbeeld omdat iemand met het Holocaust-monument op de foto staat. Of omdat hij een corpsbal lijkt. Maar dat is dus nog niet zo heel erg. Er zijn betere redenen. Een verzameling van de beste afwijzingen vind je op Why I Rejected You On Tinder.

Tindermeisjes op reis

result (1)
Nou ja, op reis, deze Tindermeisjes laten vooral zien hoe maatschappelijk betrokken ze zijn. Daar is op zich niets mis mee, tenzij je ermee op wil scheppen. Deze Tindermeisjes denken een man te scoren door hun snoepreisje werk in een land met minderbedeelde kinderen te laten zien. Toch graag zo’n meisje scoren? Ze staan met naam en profielfoto op Tindermeisjes Op Reis. Kan niet moeilijk zijn.

Gekkies op Tinder

tumblr_muo2mhCjFm1skjgdoo1_1280
Is niet alleen briljant wegens een grote verzameling gekkies, is ook nog eens fijn dankzij de onderschriften. Een jongen als Steve kan er natuurlijk ook niets aan doen dat hij zo gek is, gelukkig nuanceert het onderschrift een beetje. Meer gekkies op Tinder vind je op Gekkies op Tinder.

How To Lose A Guy On Tinder

result (1)
Variant op de film How To Lose A Guy In Ten Days. Heel moeilijk is het niet, verliezen op Tinder. Je hoeft maar één ding verkeerd te zeggen. Tenzij je tegenstander op zoek is naar een sexdate. Dan is het wat lastiger. Hoe je het dan doet? Genoeg voorbeelden op How To Lose A Guy On Tinder.

Tinderactions

result (2)
Openingszinnen zijn vrij essentieel. Wat dat betreft is Tinder geen enkel verschil met de kroeg. Op sommige mensen reageer je gewoon niet of nauwelijks. De beste, of eigenlijk slechtste openingszinnen vind je op Tinderactions.

Trapped in the Tinder

result (3)
Vrouwen versieren met lyrics gaat wat lastig in het echt, maar je als een rapper gedragen op Tinder werpt wel degelijk zijn vruchten op. Hoe je dat doet? Kijk en leer op Trapped in the Tinder.