Leven

Vanaf vandaag: TPO-Magazine in Windows App Store

18-10-2013 13:24

Microsoft en imgZine, software ontwikkelaar van real time social magazines op mobiele apparaten, werken sinds kort nauw samen en dat wordt gevierd: Microsoft lanceert het real time magazine ThePostOnline-Magazine op 18 oktober in de Windows App Store, een week eerder dan Apple’s App Store.

Met de introductie van Windows 8.1 heeft Microsoft een gigantische sprong gemaakt. Zo werken applicaties voor Windows tablets bijvoorbeeld vaak automatisch ook op laptops, computers en touch screen apparaten, waardoor uitgevers hun applicaties gelijktijdig kunnen lanceren op verschillende apparaten.

Jan-Jaap Heij, uitgever van ThePostOnline, is enthousiast over de innovaties binnen Microsoft: “Met Windows 8 hebben ze een gedurfde innovatiestrategie ingezet, die zich de komende jaren zeker zal uitbetalen.”

De app van ThePostOnline sluit hier volgens Heij goed op aan: “Inhoudelijk zijn we innovatief door een zeer breed palet aan opinies te laten horen en als een van de weinige sites in Nederland eigen nieuws te brengen, en door zowel gratis als betaalde artikelen te publiceren. Technologisch zijn we innovatief door, na onze recente fusie met De Nieuwe Pers, betaalde abonnementen op individuele auteurs mogelijk te maken.”