Bladen

Estelle kan ‘stress’ met Badr niet meer aan, einde relatie

13-11-2013 08:10

Wat gebeurde er allemaal? ThePostOnline las, zag en tiepte alles op.

Homo op Hawaï

Het homohuwelijk waait van oost naar west de wereld over. Hawai heeft het homohuwelijk nu ook geaccepteerd. Azië gaat ook vallen en dan de rest van de wereld. Zo gaan die dingen. Obama, zelf van Hawaï, was blij.

Kapitalist in China

En in China wordt de vrije markt ‘bepalend’. We moeten uitkijken dat we niet allemaal de zelfde redelijke opvattingen gaan uitdragen, want dan is er straks niks meer te bestrijden.

Gratis wasmachines in Venezuela

De geest van Chavez blijft hangen in Venezuela. President Nicolás Maduro schokte het land door electronica-zaken te nationaliseren, nadat er prijsverhogingen werden afgekondigd voor wasmachines. ‘Maduro said that government inspectors had found electronic goods overpriced by up to 1,000%, claiming repeatedly that the inflation is the fault of greedy store owners and his political opponents.’

Miley Cyrus zingt prima

Kijk, ze steekt haar tong steeds uit en loopt naakt rond, maar die meid kan zingen. Echt! Tenminste als je van folk houdt.

Record opbrengst voor kunst Francis Bacon

Briljant kunstschilder, maar is dit 142 miljoen euro waard?

Geld verdienen met deflatie

We zijn nog een paar stappen verwijderd van een situatie, waarin we last krijgen van deflatie. Euh, wat zeg ik nu: last? Deflatie, de situatie waarin het geld niet minder maar meer waard wordt, biedt lustige perspectieven. Je hoeft je geld slechts op een spaarrekening te zetten en u bent uw eigen Dagobert Duck.

Over en uit tussen Badr en Estelle

Die waanzin in heur hoofd heeft nog best even geduurd, maar Estelle is tot inkeer gekomen. Estelle heeft Badr relationeel knock-out geslagen. Ze ziet in met wie ze een relatie had. Hoeven we niet uit te leggen toch? ‘

Dit moet je doen om bij Hooters te werken

Schrijfster Nina de Koning werd een keer ontslagen omdat ze te kleine borsten had om bij bijna naakt bar Teasers te werken. In deze video vindt u de handleiding hoe u dat baantje te veroveren bij concurrent Hooters.

Filipijnse tyfoon drama’s

NOS-verslaggever Matthijs van der Wiel is in het rampgebied Tacloban. ‘Nog steeds zijn grote aantallen mensen op de Filipijnen niet bereikt door hulporganisaties. Ze wachten op voedsel en water. Er zijn tussen de 2000 en 10.000 doden. Er zijn nog veel vermisten.’ Hier nog meer reportage.En hier nog meer.

Doutzen Kroes in bikini

Goed, die tyfoon in de Filipijnen is het belangrijkste nieuws. Maar wat Doutzen vandaag gaat doen, moeten we ook niet vergeten. Ze hijst zich vandaag in een vers Victoria’s Secret setje. Hier een voorproefje.

VVD wil strafzaak naar Libor-schandaal

VVD wil de wet aanpassen om Rabo-Libor oplichterij in de toekomst te kunnen voorkomen.