Mijn televisie moet weg

19-11-2013 13:00

Een kleine greep uit de eindeloze emmers digitale stront die dagelijks uw huiskamer binnenklotsen

HAK-reclame met Ronald Koeman. Multimiljonair die centjes harkt door rodekoolcommercial. Schertsvertoning.

Bram Moszkowicz gebruikt Robijn wasmiddel. Wist u dat? Hij ook niet, totdat ze hem €50.000 aanboden.

Bonje met de Buren. Je hebt ruzie, je verhoereert je vervolgens aan RTL4 en hopla: John Williams voor de deur. Nog meer ellende.

Effe geen cent te makken. Voor 2,5 ton wil ik met alle liefde een heel jaar geen cent te makken hebben. Hypocriet. En waardeloze humor. Sowieso Gordon.

Holland’s got etc & The Voice of Holland. Wie haalt er straks mijn vuilnis op, of wie wordt er nog arts als iedereen maar entertainmentdingen gaat doen? Arbeidsmarktontwrichting.

Adam zoekt Eva. Datingshow, naakt op een eiland, nu straks snel op de buis. Cultuurverrijking van eigen bodem.

Everybody Loves Joey. Simpele spin-off van een simpel programma uit 2010.

Oeverloze herhalingen van de EMA’s in Amsterdam op MTV met hemeltergend slechte host.

Ook van MTV: Jersey Shore… Waar zijn de tijden van goeie muziek en Beavis & Butthead gebleven?

Iets over pesten, met Johnny de Mol. Eerst waren het mensen met syndroom van down waar De Mol een blik van opentrok, nu zijn het de zielige slachtoffertjes van pesten. Aanmelden voor de toekomstige hitshow kan nog steeds.

Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Programma wordt momenteel gebruikt om in Syrië gevangenen mee te martelen. Wie is Roy Donders eigenlijk?

De Modepolitie. Vervelend opgelegd ‘advies’ van twee hinderlijke wijven.

The list goes on and on.

Redenen om mijn televisie te houden: South Park, films en wat programma’s die ik ook gemakkelijk kan downloaden of streamen. Wanneer ik mijn kijkbuis bij het grofvuil dump en er een aquarium voor in de plaats zet, leer ik op één avond meer dan van een week lang commerciële meuk. Alleen NachtTV is vermakelijk en tegelijk een van de goedkoopste formats ever. Zie je wel? Ook met weinig geld kun je waardeloze televisie maken.

Over gereformeerden kun je zeggen wat je wilt, maar die televisie weggestopt in een kast waarvan de deurtjes alleen opengaan als er iets zinnigs op tv komt, is een briljante vondst. Langleve religieuze schijnheiligheid in dat geval. Mijn kast heeft helaas geen deurtjes. Dus. Voor een gratis af te halen old skool beeldbuis contact u vooral en tevens van harte ThePostOnline. Veel plezier ermee.