Binnenland

Het was weer een extreem gezellig weekendje stappen

15-12-2013 14:30

De politie maakt zondag weer melding van talloze incidenten in het uitgaansleven dit weekend. Bij een ruzie voor de deur van een café in Rotterdam heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een waarschuwingsschot gelost. In de kroeg was een conflict ontstaan en buiten is er een paar keer geschoten. 

Eindhoven

In Eindhoven is zondagochtend een 25-jarige inwoner gewond geraakt bij een schietincident op het Stationsplein. Na een melding vond de politie de gewonde man op straat. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er is gebeurd, is niet duidelijk.

Haarlem

Ook zondagochtend kwam in Haarlem een man, die even buiten was gaan roken, het café weer binnen met een snijwond. Hij kon niet vertellen wat er was gebeurd en moest naar het ziekenhuis.

Beverwijk

In Beverwijk werd een vrouw die net een trouwfeest in een partycentrum verliet, op straat bedreigd met een vuurwapen. Ze wist weg te komen.

Apeldoorn

Drie jongens uit Apeldoorn zijn opgepakt na een vechtpartij op het Caterplein. De politie kwam tussenbeide en daar waren anderen het weer niet mee eens. Ook is er geslagen tegen een politiebus.

Almere

Eerder dit weekend zijn zeven mannen in Almere opgepakt na een steekpartij. Een 18-jarige man uit die stad is met enkele steekwonden in het ziekenhuis opgenomen. De politie zoekt getuigen. De verdachten waren in drie auto’s weggevlucht. De politie hield later alle inzittenden aan.

Anp