Binnenland

WC Eend verkozen tot WC Eend van het Jaar 2013

23-12-2013 12:50

WC-Eend, populair product van de firma WC Eend, is door WC Eend uitgeroepen tot WC Eend van het Jaar 2013. WC Eend introduceerde succesvol een nieuwe manier van écht goed onder de rand komen waardoor inmiddels duizenden mensen veel hygiënischer hun plee schoonmaken. Daarmee is WC Eend het eerste WC Eend-product ter wereld die dat lukt.

Uit het juryrapport: ‘Het is een duidelijk en hygiënisch format, komt echt goed onder de rand, heeft een kinderveilige sluiting en vanaf de allereerste dag was het populair in Nederlandse huishoudens. Die huishoudens betalen ook nog eens om hun door henzelf volgescheten plee schoon te mogen maken, dus LOL. Door de diverse geuren en kleuren is het bovendien een genot om WC Eend te mogen gebruiken.’

‘De fabrikant die dit bedacht en uitgevoerd heeft, verdient een prijs (zoals bijvoorbeeld 450.000 euro van de stichting ‘Wij Hebben Geen Geld Over Voor de Anne Vondelingprijs Maar Natuurlijk Wel Voor Onze Politiek Correcte Vrinden, Dan Dan Weer Wel’.) Hij paart visie en overtuiging aan durf en daadkracht. Hij laat zien dat met echt goed onder de rand komen flink geld is te verdienen. Daarom is WC Eend van WC Eend door WC Eend uitgeroepen tot WC Eend van het Jaar 2013.’

Eerdere winnaars van WC Eend van het Jaar zijn: WC Eend (2006), WC Eend (2007), WC Eend (2008), WC Eend (2009), WC Eend en WC Eend (2010), WC Eend (2011) en WC Eend (2012).

De WC Eend van het Jaar wordt mede mogelijk gemaakt door WC Eend. De prijs wordt 20 februari uitgereikt in de burgerzaal van de gemeente Hilversum. Wij van WC eend zijn daarbij de gastheer.

De WC Eend van het Jaar wordt gekozen door de redactie van WC Eend en de beslist onafhankelijke en zeker niet politiek gekleurde of bevooroordeelde redactie-raad bestaande uit WC Eend, WC Eend, WC Eend, WC Eend en WC Eend.