BEELD: De Victoria’s Secret Fashion Show

24-12-2013 12:01

Elk jaar, bij dé fashionshow van het jaar; de Victoria’s Secret Fashion Show, wordt de beroemde ‘Fantasy Bra’ gedragen door één van de Victoria’s Secret angels. Door de vele edelstenen die de ‘Fantasy Bra’ sieren, is de bh elk jaar weer het hoogtepunt van de show. In 1996 droeg Claudia Schiffer de allereerste Fantasy Bra, die ook wel bekend staat als ‘The Million Dollar Bra’. De ontwerpers van de wereldberoemde bh proberen elk jaar weer zichzelf te overtreffen en de bh spectaculairder te maken. In onderstaande slideshow een terugblik op de geschiedenis van de Victoria’s Secret Fantasy Bra.

Slideshow door STYLIGHT.nl

De show heeft een reputatie opgebouwd van meest betoverende show door het glitter spektakel en de prachtige Angels. De Victoria’s Secret lingerie is gemaakt om gezien te worden, en daar zorgt deze modeshow dan ook zeker voor. Naast dat het een modeshow is, is de Victoria’s Secret Fashion Show ook een platform geworden voor de muziekindustrie en opkomende talenten. Kortom, de Victoria’s Secret Fashion Show is veel meer dan een catwalk; het is een verzameling van talenten in één sprankelende show.

10 feitjes over de betoverende lingerie

1. De Victoria’s Secret fashion show van 2013 is het resultaat van 9 maanden lang plannen en voorbereidingen treffen.
2. Veertig modellen zijn gecast om in de show te lopen; Dit is de eerste keer in hun negentienjarig bestaan dat Victoria’s Secret zoveel modellen liet lopen.
3. Er zijn dertig paar vleugels gemaakt voor de Angels.
4. Er zijn zeventig looks gecreëerd die de catwalk afgingen.
5. Zes-en-twintig visagisten en twee-en-twintig stylisten waren nodig om de supermodellen om te toveren in Victoria’s Secret Angels.
6. De eerste Victoria’s Secret fashionshow werd in februari, 1995 in New York gehouden bij het City Plaza Hotel. In die tijd werd de show alleen aanschouwd door industriespecialisten, nu wordt de show in meer dan 185 landen uitgezonden.
7. Het budget voor de fashionshow begon met $120,000. Nu is het budget voor de show uitgegroeid tot $12,000,000.
8. Een ticket voor de show begint bij $14,000 en gaat op tot wat de hoogste bieder ervoor over heeft. De opbrengsten hiervan gaan naar een goed doel.
9. De Victoria’s Secret Fashion Show is de enige 1-uur durende show op CBS die volledig op één merk is gericht.
10. Dit jaar werden er optredens gegeven door Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World en Neon Jungle.

De show zal vanavond om 22.30 op Net 5 worden uitgezonden.

Dit topic komt via Stylight