Media & TV

Trailer! House of Cards seizoen 2

06-01-2014 17:54

Een Netflix-original, hoewel, gebaseerd op een eerdere, Engelse versie. House of Cards was op z’n minst een hit te noemen afgelopen zomer. En diezelfde zomer schreven ze geschiedenis door als eerste louter gestreamde serie 3 Emmy’s mee naar huis te nemen.

En voor wie niet kan wachten: het is bijna tijd voor seizoen twee. Nog een maand en acht nachtjes slapen en dan gaat seizoen van de serie vol intrige weer van start. We willen u de trailer uiteraard niet onthouden.

En om alvast een beetje te spoilen: In het tweede seizoen zetten Francis en Claire Underwood hun meedogenloze opmars naar de macht voort, terwijl de bedreiging toeneemt op alle fronten. Zoe Barnes, een opkomende journaliste en Francis’ voormalige minnares, komt steeds dichter bij de waarheid over zijn misdaden. President Walker’s vertrouweling, miljardair Raymond Tusk eist wederdiensten van Francis voor zijn politieke gunsten, onder dreiging van vergeldingsacties. Claire moet leren omgaan met de schijnwerpers die zich steeds meer richten op haar eens zo rustige privéleven met Francis. De Underwoods moeten deze gevaren overwinnen, zowel in het heden als in het verleden, om te voorkomen dat ze alles verliezen, ongeacht de bijkomende schade die ze hiermee achterlaten.