Overvaller gepakt door zoen op wang slachtoffer

06-02-2014 19:55

Naar eigen zeggen gaf de 20-jarige overvaller zijn 56-jarige slachtoffer een zoen op haar wang om de herinnering aan de overval minder traumatisch voor haar te maken.

Het slachtoffer, die een juwelenzaak in Parijs heeft, werd door twee overvallers in haar appartement overvallen en op een stoel vastgebonden. Ze goten water over haar heen en vertelde haar dat het benzine was. Nadat ze de alarmcode hadden gekregen van de juwelenzaak trok één overvaller de zaak leeg, terwijl de ander bij de vrouw op wacht bleef. Toen de overvaller de vrouw weer bevrijdde gaf hij haar een zoen op haar wang.

Nadat de vrouw de politie had gealarmeerd vertelde ze wat er had plaatsgevonden. De politie nam vervolgens een monster van haar wang. Aan de hand van zijn DNA kon de overvaller geïdentificeerd worden. Hij bleek op dat moment in het zuiden van Frankrijk al in de gevangenis te zitten wegens een ander delict. De man verklaarde dat hij alleen de uitkijk was tijdens de overval, en dat hij de vrouw een zoen op haar wang had gegeven om de ervaring voor de vrouw minder traumatisch te maken.