(POLL) Ze zijn er weer: doodsaaie kitschplaatjes van de Oranjes

17-02-2014 18:17

Diverse fotografen en cameramensen, vaak best wel oude mensen met een cao-baantje en NVJ-lidmaatschap, hebben maandag in Lech deelgenomen aan het zoveelste suikerzoete, hypocriete en georchestreerde ‘fotomomentje’ van de Oranjes. 

In ruil voor de laffelakeibelofte dat de fotografen verder geen gebruik meer maken van hun grondwettelijke recht op vrije nieuwsgaring waar het de Oranje-familie betreft, mochten de fotografen op commando een serie standaard kitschplaatjes schieten. Het resultaat is zoals elk jaar exact hetzelfde.

Uiteraard zijn deze foto’s afkomstig van het ANP, samen met de NOS uw podium voor kritiekloze Oranje-propaganda!

De babbelbox staat vandaag niet in de sneeuw van Lech maar in de cocaïne van het Amsterdamse nachtleven en vraagt: bent u ook zo blij met dit soort fijne op de gevoelige plaat vastgelegde familietafereeltjes?

 

 

 

Dit was een artikel in de reeks ‘Algemeen Nederlands Propagandabureau (ANP): hoe de Nederlandse journalistiek mede dankzij het ANP nog altijd door en door rot, corrupt en innig verstrengeld met de macht is, ondanks de grote jaarlijkse financiële verliezen van dit op omvallen staande voormalige nieuws- en persimperium dat groot was totdat het internet geheel terecht hun eenzijdige oud mediale nieuwsmonopolie aan diggelen sloeg.