Onderzoek bewijst: vrouw kookt liever dan dat ze seks heeft

20-02-2014 16:29

Sommige vrouwen koken liever dan dat ze seks hebben. Uit een onderzoek dat een televisiezender (bij wijze van gratis reclame maken wat uiteraard door het ANP gewoon werd opgepikt maar niet door ons want mensen die reclame willen maken moeten daarvoor gewoon betalen zoals alle andere adverteerders) liet uitvoeren blijkt dat zeker 1 op de 5 vrouwen in haar vrije tijd liever achter het fornuis staat dan dat ze tussen de lakens de liefde bedrijft. Bij mannen ligt deze voorkeur met 8 procent stukken lager. Opmerkelijk is dat als mannen wel met potten en pannen in de weer gaan het uiteindelijke doel dan seks is, want 20,5 procent van de mannen zegt wel eens een maaltijd te hebben gekookt met speciale lustopwekkende ingrediënten. 

Het onderzoek van de televisiezender komt aan de vooravond van een nieuw seizoen van een kookprogramma dat binnenkort begint. De stelling was: ‘Gaat liefde door de maag?’

Daar is bijna de helft van de ondervraagden het mee eens.

Naar het bewuste kookprogramma gaan vast veel mensen kijken want bijna de helft van de ondervraagde Nederlanders zegt dol te zijn op kookprogramma’s. Een behoorlijk deel daarvan geeft aan weleens een gerecht te hebben gekookt dat in een tv-programma te zien was.