Laat je stem horen bij Fresh Voices!

02-03-2014 13:28

De afgelopen weken heeft Refresh een groeispurt doorgemaakt. Al bestaan we pas sinds januari, steeds meer jongeren zijn actief onze website gaan bezoeken en hebben hun stem laten horen. Dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Dat is zelfs de reden voor een tof evenement, vinden wij. Lees hier meer over wat wij voor jullie in petto hebben.

freshvoices

27 april is het zover. In de Balie in Amsterdam, een stuk of vijftig jongeren, pers en een aantal goede sprekers en trainers. Laat je inspireren, ga het gesprek aan en vooral: laat jouw geluid horen! De zoektocht naar jongeren die hun mond durven open te trekken is gestart. Je kunt je nu aanmelden! Hoe je dat doet?

Stuur een mailtje naar onze redactie, [email protected], met daarin je volledige naam, woonplaats, leeftijd, contactgegevens. Schrijf iets over jezelf en waarom jij bij deze dag moet zijn. Wat heb jij de wereld te melden, namens jouw generatie? Op de dag van Fresh Voices zelf zullen we met diverse experts volop gaan brainstormen over jongeren, media, onderwijs en met name: onze toekomst. Wie zijn wij en wat willen wij?

We zullen je op de hoogte houden door middel van nieuwe berichten op Refresh. Voor nu kan je je al aanmelden door ons een mailtje te sturen. Geloof me, dit wil je niet missen.