Opinie

Mensen met een mening: donderdageditie

06-03-2014 18:51

“Dus besloot Laurie Treffers (‘Ik leerde niet meer, daar op die SvJ’) de opleiding na anderhalf jaar voor gezien te houden. Haar afrekening belandde vorige week op de opinie- en nieuwssite ThePostOnline. Bij wijze van illustratie stond er een veter­diploma bij afgebeeld. Het stuk was nog niet geplaatst of de auteur kreeg er op Twitter lelijk van langs. […] Journalistieke opleidingen berusten immers op het pijnlijke misverstand dat je het vak kunt leren in de collegebanken. Quod non. Om (schrijvend) journalist te kunnen worden, is het bezit van een vaardige pen, nieuwsgierigheid en een open blik op de wereld voorwaardelijk. En de wil om te lezen, heel veel te lezen. De rest is nonsens. […] Ik zou zeggen: doe ’ns dapper. Ga terug naar de Middeleeuwen. Hef al die nutteloze opleidingen op en investeer het geld dat je aldus bespaart in de opzet van het aloude gildemodel.”

Ook Vrij Nederland-columniste Elma Drayer las het beruchte en gewraakte opiniestuk van ThePostOnline-stagiaire Laurie Treffers. En was het er mee eens. Meer dan. 

 

“Inbrekers eruit. Loterij erin.”

Rotterdams PvdA gemeenteraadslid Peter van Heemst maakt zich druk om de nieuwe boeven die bezit nemen van de Kunsthal.  

 

“Frits ontpopt zich in zijn eigenaardige telegramstijl tot de Ivo Niehe van de Internationale Politiek. Zijn optreden waar ook ter wereld was Unaniem een Belachelijk Succes. Natuurlijk weet Bolkestein het een stuk nuchterder te verkopen en zit zijn haar beter, maar wat een onafgebroken poch- en opsnij-festijn.”

Erik van Muiswinkel, columnist van Fabmagazine, las het boek van Bolkestein en vraagt zich af of er iets is dat Frits niet bereikt heeft, behalve het premierschap, enzo.

 

“Europeanen die denken dat Putin gek is en leeft in een droomwereld hebben het mis. Hij is sluw en berekenend. Krim tot in de puntjes voorbereid”

Oekraïner Evgeniy Levchenko op Twitter.

 

“Tech is te belangrijk om aan mannen over te laten”

Eurocommissaris Neelie Kroes wordt nu echt oud.

 

“Als hij mij nu (ten huwelijk) zou vragen, zou ik meteen ja zeggen.”

Gordon! Gaat! Trouwen! Met! Zijn! Chiel! Tenzij Chiel hem nu niet vraagt. Tot zover het dagelijkse Gordon-nieuws. Via Glamorama.

 

“Het is toegestaan koppelingen te maken vanuit andere sites naar de sites van Starterslening B.V., doch uitsluitend in overeenkomst met onderstaande voorwaarden:

De website mag niet de schijn wekken dat Starterslening B.V. de site of daarop gepubliceerde producten ondersteunt.

De website mag een link naar starterslening.nl maken, maar mag geen inhoud kopieren of synchroniseren.

De website mag geen onjuiste informatie over Starterslening B.V. en haar producten en diensten geven.

De website mag geen inhoud bevatten, waarin beledigende, lasterlijke, discriminerende, obscene of anderszins onaanvaardbare taal of onjuiste informatie wordt weergegeven.

Het een actief (klikbare) koppeling betreft naar (een deelpagina van) domeinnaam starterslening.nl, waarin de domeinnaam starterslening.nl duidelijk zichtbaar is voor de gebruiker.

Indien een merk/teken van Starterslening B.V. genoemd of aangehaald wordt op de website, dient de benoeming duidelijk voorzien te worden van het geregistreerd merkteken “®” ofwel het handelsmerkteken “™”. Tevens dient op elke pagina waarop het merk/teken gebruikt wordt een duidelijke vermelding opgenomen te worden dat het merk/teken eigendom is van Starterslening B.V.”

Aldus het ‘koppelingsbeleid’ in de algemene voorwaarden van Starterslening.nl ™©®. En omdat Daskapital.nl deze algemene voorwaarden heeft geschonden gaat Starterslening.nl™©® legale stappen ondernemen tegen Daskapital.nl. En dat is altijd lachen natuurlijk.
Ohja, of u dus niet lasterlijk danwel beledigend danwel onjuist naar Starterslening.nl wilt linken. Sowieso, linken naar Starterslening.nl, beter eerst schriftelijk toestemming vragen (vanaf 35 eurocent per woord) want er wordt actief gecontroleerd of u zich wel aan de voorwaarden® houdt!!!1!1