Studente wordt bedreigd omdat ze pr0n-actrice is

21-03-2014 17:35

Het leven van de 19-jarige Belle Knox (artiestennaam) is naar eigen zeggen in een hel veranderd nadat medescholieren ontdekten dat ze optreedt in pornofilms.
Haar echte naam is inmiddels door meerdere kranten genoemd, en ook de gegevens van haar ouders maken online de ronde. Gevolg is dat zij en haar familieleden onder andere via Twitter en Facebook met de dood en verkrachting bedreigd worden.

Knox heeft aangegeven ondanks de bedreigingen en pesterijen op internet en school niet met haar carrière te zullen stoppen. Ook wil de eerstejaars studente gewoon haar opleiding afmaken aan de prestigieuze Duke University in Durham (North-Carolina).

De school houdt zich officieel afzijdig, maar Knox zegt dat de schoolleiding haar beslissing respecteert en steunt. Duke University meldt dat ze om wille van privacy geen commentaar zullen geven.

Knox heeft bij de politie inmiddels aangifte gedaan van de bedreigingen, maar werd door hun afgewimpeld. Volgens hun zijn de bedreigingen gewoon kattenkwaad dat niet serieus moet worden genomen. De politie heeft nog niet gereageerd op verzoeken van media om nader uitleg daarover te geven.

Volgens Knox begon het gedonder allemaal in januari op een feest. Daar vroeg een medescholier of het klopte dat ze in volwassenenfilms meespeelt. Daarna ging het verhaal als een lopend vuurtje over het campus. Sindsdien is haar leven, en dat van haar familie, een ware nachtmerrie.