Nog steeds dezelfde grappen in Anchorman 2: The Legend Continues

30-03-2014 11:34

Wat waren we blij toen Ron Burgundy twee jaar geleden in de talkshow van Conan O’Brien een vervolg op Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy aankondigde. Het origineel was immers een heerlijk foute comedy met een hoop ijzersterke grappen en tal van memorabele scènes. Maar helaas, zoals zoveel sequels kan ook Anchorman 2: The Legend Continues niet tippen aan deel één. De film lijkt continu bezig het origineel te herhalen in plaats van het aan te vullen.

Na de avonturen in San Diego trekt Ron Burgundy (Will Ferrell) samen met zijn nieuwsteam naar New York om aan de slag te gaan bij GNN, de eerste 24-uurs nieuwszender ter wereld. Brick Tamland (Steve Carell), Champ Kind (David Koechner) en Brian Fantana (Paul Rudd) zijn uiteraard ook van de partij. Net als Rons liefje Veronica Corningstone (Christina Applegate). Bij GNN krijgt het nieuwsteam concurrentie van de charmante Jack Lime (James Mardsen) en krijgt Ron gevoelens voor zijn manager Meagan Good (Linda Jackson).

Dat leidt tot een serie bizarre avonturen, maar er is één probleem. Het zijn namelijk avonturen die we al kennen uit deel één. Opnieuw slaat Ron aan het daten en zet hij zichzelf daarbij onsterfelijk voor lul, opnieuw vindt er een groot gevecht plaats tussen verschillende nieuwsteams en opnieuw redt hond Baxter Ron als hij wordt opgejaagd door een gevaarlijk dier. En zo zijn er wel meer parallellen te trekken.

Lees verder op FilmpjeKijken.com >>>