Xite

will. i. am vloekt op Britse televisie

31-03-2014 06:52

Hier is het vrij normaal, maar op de Britse televisie is vloeken nog steeds een absolute doodzonde. De Amerikaanse zanger will. i. am deed het per ongeluk toch tijdens een live-uitzending van de Britse versie van The Voice. Voor het gebruik van het woordje ‘shit’ moest will.i.am diep door het stof.

Het jurylid bij de talentenshow reageerde op een passievol optreden van een van de kandidaten en liet zich uit pure opwinding ontvallen: “Ik heb nog nooit iemand op een dergelijke manier een microfoon zien wurgen. You were really feeling that shit.”

De Black Eyed Peas-zanger realiseerde zich direct zijn fout en sloeg snel zijn handen voor zijn mond. Het kwaad was echter al geschied. De presentatrice van The Voice, Emma Willis, verontschuldigde zich direct tegenover het publiek.

Ze zei: “We weten allemaal dat Will zich al drie seizoenen lang keurig heeft gedragen, maar het woord floepte eruit. Ik bied hierbij namens Will excuses aan en hoop dat we niemand hebben beledigd.”

Na de show schreef will.i.am enigszins sarcastisch op Twitter: “Het spijt me dat ik shi+ heb gezegd op tv. Ooooops. Het was niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen door dagelijkse spreektaal te gebruiken op televisie.”