Xite

Diaz, Upton en Mann op rode loper Tuschinsky

02-04-2014 06:43

Voor bioscoop Tuschinski in Amsterdam hadden zich dinsdagavond honderden mensen verzameld om een glimp op te vangen Kate Upton, Cameron Diaz en Leslie Mann. Zij liepen daar over de rode loper naar de Europese galapremière van de film The Other Woman.

In The Other Woman komt Carly (Cameron Diaz) erachter dat haar vriend Mark haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate (Leslie Mann) ontmoet. Maar zij zijn niet zijn enige liefjes: Mark heeft nog een andere vrouw (Kate Upton). In het echte leven is Cameron gelukkig nog nooit bedrogen. ”Niet dat ik weet in ieder geval”, zegt de blonde actrice tegen BuzzE.

Kate Upton maakt in The Other Woman haar debuut als actrice. ”Ik ben met open armen ontvangen door Cameron en Leslie”, aldus het blonde fotomodel. Upton kreeg ook nog wat advies van haar collega’s. ”Ik kreeg levensadvies en acteeradvies. Maar wat ik vooral van hen heb geleerd, is dat ze nog steeds zulke fantastische mensen zijn. Ze zijn nog steeds zo bescheiden. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik met ze mocht werken.”

Upton wil in de toekomst graag vaker acteren. ”Ik vond het heel erg leuk. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de opnames van deze comedy.”