Binnenland

Kinderen lastiggevallen in park Zwolle

04-04-2014 16:17

Kinderen lastiggevallen in Zwolle, DJ De Rooie Neger draait op een rockfestival in Annen, we zien keverterreur in Gelderland en u drinkt binnenkort Bax Bier. Dit en meer in het regio-overzicht van vrijdag 4 april.

Man valt kinderen lastig in park in Zwolle

In de Zwolse wijk Westenholte doet de politie vandaag sporenonderzoek in een park, nadat een man gisteravond twee kinderen lastig viel. De man zou volgens de politie “onzedelijke toespelingen” hebben gemaakt. De politie weigert vooralsnog te spreken van een zedenzaak.

 

Groningers brouwen Bax Bier

Groningers Jeroen Bax en Sepp Jansen nippen in het Groningse maar wat graag van eigen gebrouwen bier. Vanaf morgen ligt het Bax Biertje zelfs officieel in de rekken en kunt u er ook van genieten. De sleutel tot mogelijk succes zit ‘m niet in het alcoholpercentage. Het geheim? Dat ziet u hier.

College Noordenveld is rond

De PvdA mag dan in Utrecht en Amsterdam historische nederlagen hebben geleden, in Noordenveld zit de partij de komende vier jaren gebakken. Samen met Gemeentebelangen Noordenveld, het CDA en de ChristenUnie zullen zij daar het college vormen. Zittend GroenLinks-wethouder Otto Huisman is niet blij met de formatie. Volgens hem is GroenLinks “gedumpt door machtspolitiek van Gemeentebelangen”.

Puber (15) parkeert auto tegen boom in Almere

In Almere heeft een 15-jarige joyrider een auto tegen een boom geparkeerd. Het is niet bekend van wie de auto is. De jongen is aangehouden door de politie.

 

Keverterreur in Gelderland

Keverterreur in Gelderland. Ze zitten overal en wanneer je gaat fietsen, vliegen ze pardoes in je oog of neusgaten. Dames op leeftijd kiezen er massaal voor hun badpak in de kast te laten liggen. 

Ninja landt op Schiphol

Op Schiphol is een man aangehouden met een bijzonder wapenarsenaal in zijn bagage. Zo had hij onder meer wapensterren, vlindermessen en een ‘killerlipstick’ bij zich. De man kwam gevlogen vanaf Curaçao.

 

Opnieuw spektakel in Deurne

Deurne stond vorige week in het middelpunt van de belangstelling, nadat twee overvallers waren doodgeschoten in een juwelierszaak. Opnieuw duiken er spectaculaire plaatjes op. Twee mannen uit Venray zijn gister namelijk aangehouden, door agenten in burger met getrokken wapens. De politie was op de hoogte van een geldoverdracht en wist tijdig in te grijpen.

DJ De Rooie Neger draait op rockfestival Annen

Annen krijgt zijn eigen rockfestival. Eind augustus zal De Brink in het dorp het theater zijn van een uitzinnige menigte. Niemand minder dan Peter Pan Speedrock, The New Adverntures en QueenMania zullen de huizen in Annen laten schudden. Tussen de optredens door gaat dj De Rooie Neger plaatjes draaien, naar eigen zeggen ‘van schlager tot Slayer’. Oftewel: dit wilt u niet missen.

Bron foto: Julian Goedhart