Xite

Collega’s rouwen om Peaches

08-04-2014 06:41

Collega’s en vrienden van Peaches Geldof (25) zijn geschokt na de plotselinge dood van de socialite en uiten hun verdriet via sociale media. Zo plaatste Christina Curry een foto van haar en Peaches op Instagram als eerbetoon.

“Je was de vriendin die ik toen nodig had”, schreef Curry, die Peaches in Los Angeles leerde kennen, bij het kiekje. “Je was onmogelijk moeilijk, en onmogelijk intelligent.” De laatste tijd hadden Curry en Geldof geen contact. “Ik ben je nooit vergeten”, schrijft Curry.

Lorde beschrijft Peaches op Twitter als een “sprankelend en lief persoon”. Susan Sarandon schreef op de microblog: “Er zijn geen woorden om het verlies van een kind en moeder zo mooi als Peaches Geldof makkelijker te maken.” Simon Cowel schrijft “erg verdrietig” te zijn. “Sommige dingen zijn niet te begrijpen”, schrijft Ellie Goulding. Sharon Osbourne is “kapot” van het nieuws. Haar dochter Kelly heeft “geen woorden om het verdriet te beschrijven”.

De dochter van zanger en filantroop Bob Geldof werd dood aangetroffen in haar woning bij Wrotham in Kent. De oorzaak is nog onduidelijk. Peaches was getrouwd met muzikant Thomas Cohen, met wie ze twee jonge zoontjes had.

(BuzzE)