Opinie

Mensen met een mening, dinsdageditie

08-04-2014 19:18

“Als criminelen kwantumkorting willen, gaan ze maar naar de Albert Heijn.” 

PVV-Kamerlid Lilian Helder licht haar initiatiefnota toe die een einde moet maken aan de strafkorting die criminelen krijgen indien ze voor meerdere misdrijven gelijktijdig worden berecht.

 

“Nederland prijst zich om seksuele vrijheid en tolerantie maar zelfs het zo veel puriteinsere Amerika heeft haar overgebleven pedo-organisatie NAMBLA niet eens verboden.” 

Gert Hekma, docent sociologie aan de Universiteit van Amsterdam schrijft in NRC Handelsblad dat het verbod op stichting Martijn te ver gaat.

 

“Manchester City, Paris Saint Germain, Chelsea en Pelikaan S. Imposant lijstje van clubs die hun kampioenschap hebben gekocht. Be Quick kan ook op dat lijstje. Er is echter geen oliebaron of drugscrimineel in Haren te vinden die de Good Old even op de kaart wil zetten. Alleen maar nette mensen in het villadorp.”

Kees Vlietstra is sportconsulent. Hij reageert op de stelling of Topklasser Be Quick 1887, net als bijna alle andere clubs op het hoogste amateurniveau, hun spelers niet gewoon fors moet gaan betalen.

 

“Aan dat vage gewauwel heeft de Almeerder helemaal niets. Je kunt niet op voorhand afspreken hoe je politiek moet bedrijven, dat maak je als partij zelf wel uit.”

PVV-Almere-fractievoorzitter Toon van Dijk legt uit waarom zijn partij geen bestuursakkoord zal ondertekenen.

 

“Vanaf het moment dat je het bericht krijgt dat er een familiedrama is, kom je in een soort van film terecht met heel veel emotie.”

Elbert Roest, burgemeester van Laren, over het drama in de familie Schmittmann.

 

“Sorry sorry sorry sorry sorry sorry… dat ik Bergen op Zoom een dorp noemde is een schande!”

Lara Rense herstelt haar foutje via Twitter.

 

“Nepparfums bevatten vaak antivries en soms zelfs urine. Doe hem/haar een plezier en koop de echte.”

De Douane legt uit waarom u niet moet bezuinigen op een geurtje.