Xite

Rafael en Sabia willen kindje en huwelijk

09-04-2014 07:41

Rafael van der Vaart heeft twee wensen op zijn verlanglijstje staan: een kindje en misschien ook wel een huwelijk met Sabia. Hoewel de twee eerder een baby verloren toen Sabia 19 weken zwanger was, koestert de voetballer altijd nog stille hoop dat het in de toekomst wél goed gaat.

“We hebben echt heel veel verdriet gehad”, vertelt de HSV-middenvelder in Story. “Maar we zijn uit het diepste dal ooit geklommen en realiseren ons dat we verder moeten. Natuurlijk kun je zoiets ingrijpends nooit vergeten, maar je móet de draad weer oppakken. Het zou geweldig zijn als we samen nog een baby krijgen.”

Toch probeert het stel niets te pushen. “We moeten de natuur zijn werk laten doen en leggen er niet al te veel druk op. We hebben een kindje gekregen dat is helaas overleden. Het is een wonder als het nóg een keer mag lukken dat Sabia zwanger raakt. Maar stel dat dit niet het geval is, dan is het ook goed.” Sabia had in haar huwelijk met voetballer Khalid Bouhlarouz ook al eens een miskraam.

Wellicht stappen de twee ook nog een keer samen in het huwelijksbootje. “We hebben het onwijs leuk samen. We maken veel lol en kunnen ontzettend met elkaar lachen. Dat is ook de kracht van deze héérlijke relatie. En wie weet komt daar een huwelijk uit voort.”

(BuzzE)