Xite

Nieuwe vlam Amanda Krabbé klaagt Weekend aan

10-04-2014 06:47

Miljonair Harrie Kolen, de nieuwe liefde van Amanda Krabbé, vindt het maar niks dat hij samen met Amanda op de gevoelige plaat is vastgelegd. Kolen wil juridische stappen ondernemen tegen weekblad Weekend, daarin zijn de twee al zoenend te zien. Zo heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard.

“Harrie betreurt het en keurt af dat hij in zijn privé-omgeving ongevraagd wordt gefotografeerd en dat de foto’s worden gepubliceerd. Hij kwalificeert deze gedraging in juridische zin als onrechtmatig en bereidt juridische stappen voor”, zo luidt de verklaring. “In feitelijke zin kwalificeert hij de gedraging als immoreel en respectloos, ook voor Amanda, haar omgeving, Martijn en de kinderen.”

In de verklaring staat ook dat de twee elkaar onlangs hebben ontmoet en een ‘prille’ relatie hebben. Het moment waarop hun liefde naar buiten is gekomen, hadden ze liever zelf gepland. “Ook ten behoeve van Martijn en de kinderen, maar dat is hen gezien de aandacht die de media hiervoor heeft kennelijk niet gegeven.”

Marc van der Linden van Weekend heeft het programma laten weten de stappen rustig af te wachten.