Xite

Taylor Swift verrast trouwende fan

15-04-2014 07:32

Taylor Swift heeft dit weekend een grote fan verrast op een feestje. De zangeres ging als verrassing naar haar ‘bridal shower’, een soort babyshower voor een aanstaande bruid.

Gena Gabrielle had haar idool uitgenodigd voor het feest vooraf en ook voor de trouwdag zelf, maar nooit gedacht dat Taylor de uitnodiging überhaupt een blik waardig zou gunnen. Niets bleek minder waar en de Speak Now-zangeres besloot naar Colorado af te reizen.

“Ik had geen idee wat me te wachten stond”, vertelt Gena aan Today. “Taylor zei dat ze het met haar management en moeder gepland had. Ze zei dat het het allemaal waard was, omdat mijn gezichtsuitdrukking onbetaalbaar was.” De zangeres kwam niet met lege handen aanzetten: ze deed haar fan een mixer en een handgeschreven recept cadeau.

Op Instagram-foto’s van de bijna-bruid zijn verschillende foto’s van Gena en haar heldin te zien. “Dit is mijn eerste bridal shower, en de laatste van Gena”, zou de zangeres hebben gezegd. Gena: “Ik zal nooit vergeten dat ze dit voor me heeft gedaan. Het is echt een geweldig, bijzonder mens.”

(BuzzE)