Xite

Dj Chuckie organiseert vijfdaags festival op Aruba

22-04-2014 09:51

De Nederlandse dj Chuckie organiseert in september voor de tweede keer een meerdaags dancefestival op Aruba. De eerste editie van zijn Electric Festival nam vorig jaar 3 dagen in beslag. Dit jaar duurt het feest op het tropische eiland waar hij tegenwoordig woont in totaal 5 dagen.

Aruba staat van woensdag 3 tot en met zondag 7 september in het teken van dance. Naast optredens van Chuckie en andere dj’s is er ook een uitgebreid programma voor professionals uit de scene. In samenwerking met Amsterdam Dance Event worden conferenties, workshops en showcases georganiseerd voor platenlabels, producers, managers en boekers.

Chuckie hoopt van Electric Festival het grootste jaarlijkse elektronische muziekevenement in de Caraïben te maken en Aruba op de internationale dancekaart te zetten. De eerste editie van het festival trok vorig jaar ruim 10.000 bezoekers van Aruba en de omliggende eilanden, maar ook uit onder meer Venezuela, Brazilië, Colombia en de VS. Op het programma stonden, naast de initiatiefnemer, onder anderen Erick Morillo, Nero, Nicole Moudaber en gitarist Slash.

Binnenkort wordt de line-up van Electric Festival 2014 bekendgemaakt.

(BuzzE)