Xite

‘X-Men-regisseur maakt deel uit van seksbende’

22-04-2014 06:41

De man die Bryan Singer beschuldigt van seksueel misbruik, zegt nu dat Singer niet alleen werkte. De X-Men-regisseur zou zelfs deel uitmaken van een seksbende en samen met andere Hollywood-figuren minderjarigen misbruikt hebben.

Het vermeende slachtoffer heeft maandag drie andere mannen aangeklaagd, zo maakte zijn advocaat Jeff Merman maandag volgens The Hollywood Reporter bekend. Het gaat om programmamaker Garth Ancier, voormalig Disney TV-baas David Neuman en theaterproducent Gary Goddard. Michael Egan, die Singer er eerder deze maand van beschuldigde hem in de jaren 90 als tiener tot seks te hebben gedwongen, zegt nu dat Ancier, Neuman en Goddard dit ook hebben gedaan. “Wij zeggen dat er een Hollywood-seksbende is, één van meerdere seksbendes”, zei Merman tijdens een persconferentie.

Singer zou Egan vanaf zijn 15e tot zijn 17e jaar hebben misbruikt en verkracht en ook hebben gedwongen tot het gebruik van cocaïne. Dat zou zijn gebeurd tijdens seksfeesten in zowel Californië als in Hawaï. De regisseur heeft alles ontkend en zegt dat hij kan bewijzen dat hij tijdens het vermeende misbruik niet in Hawaï was.

(BuzzE)