Xite

Laura Prepon ontkent relatie met Tom Cruise

23-04-2014 07:36

Actrice Laura Prepon ontkent in een interview met SheKnows dat ze een relatie heeft met Tom Cruise. Prepon, die bekend werd van onder meer Orange is the New Black en That ’70s Show noemt de geruchten gebakken lucht en zegt dat het alleen maar komt omdat ze net als Cruise lid is van Scientology.

“Weet je waar ik van baal? Van de onzin die mensen de wereld inslingeren omdat wij toevallig bij Scientology zitten. Kennelijk is het nogal iets mysterieus. Mensen gaan dan dingen verzinnen. Ik moet vervolgens weer gaan ontkennen dat er iets aan de hand is”, verzucht Prepon. Ook het feit dat ze als lid van Scientology wordt weggezet als homofoob, irriteert de actrice die in de populaire Netflix-serie Orange is the New Black nota bene een lesbienne speelt. “De LGBT-gemeenschap heeft mijn support volledig. Ik ben afgelopen week nog in San Francisco geweest om een prijs in ontvangst te nemen voor mijn rol als lesbienne terwijl ik zelf hetero ben.”

Overigens ziet Prepon niet alleen maar nadelen aan de geruchten die constant ontstaan rond de Scientology-kerk. “Je kunt geruchten wel mooi ontkennen en gelijk dingen vertellen over onze gemeenschap. Vaak weten mensen niet half wat Scientology doet.”

(BuzzE)