Xite

‘Dennis Rodman uit twee restaurants gezet’

25-04-2014 06:41

Dennis Rodman was woensdagavond zo dronken en vervelend, dat hij twee verschillende restaurants in Miami is uitgezet. Ooggetuigen vertellen New York Post dat de voormalige basketballer straalbezopen was en andere gasten lastigviel.

In het restaurant Joe’s Stone Crab was Rodman aan het schreeuwen en sloeg hij gasten zo hard mogelijk op hun rug. Hij werd hierop aangesproken door het personeel, tot uiteindelijk de politie langskwam om hem de tent uit te sturen.

Daarmee was de avond voor Rodman echter nog niet voorbij. Hij stapte Prime 112 binnen terwijl hij een sigaar rookte. “Een medewerker vroeg hem de sigaar uit te drukken, maar Rodman weigerde en liep het terras op waar hij bij een wildvreemde familie aanschoof”, zo vertelt een bron. “Hij begon op hun rekening cocktails te bestellen. De familie schrok zich dood en vroeg hem te vertrekken.”

In januari liet Rodman zichzelf opnemen in een afkickkliniek na een veelbesproken reisje naar Noord-Korea, waar hij zich naar verluidt helemaal had laten vollopen. De behandeling heeft duidelijk niet geholpen, want sindsdien is de 52-jarige vaker dronken gespot.

(BuzzE)