Xite

‘Connie Breukhoven gaat trouwen’

28-04-2014 07:23

De kans is groot dat Connie Breukhoven binnenkort voor de vijfde keer in het huwelijksbootje stapt. Dat schrijft De Telegraaf. De diva zou haar 17 jaar jongere minnaar, aannemer Eugene van Dun aan een vriendin hebben voorgesteld als ‘mijn bijna-man, mijn aanstaande’, weet de krant.

Dat zou betekenen dat Connie bijna vijf jaar na de scheiding van Hans Breukhoven toch nog een keer een echtverbintenis zou willen sluiten. Dat zou ook betekenen dat Eugene inmiddels is gescheiden, in januari was hij officieel nog getrouwd met zijn Ducky.

Eugene en Connie brengen veel tijd met elkaar door. Ze hebben samen een klein onroerendgoedimperium met panden en appartementjes in en rond Amsterdam en Rotterdam. En veelvuldig wordt het paar dinerend en lunchend met elkaar gezien. Afgelopen vrijdag verkende het stel per fiets de stad en bekeken ze samen de eerste versieringen voor Koningsdag.

Of het huwelijk er snel zit aan te komen is nog even afwachten, maar op de vraag of De Telegraaf te hard van stapel loopt met de suggestie van een huwelijk antwoordt Connie mysterieus: ‘Dat nu ook weer niet’.

(BuzzE)