Xite

Paul Simon en vrouw: we houden van elkaar

29-04-2014 06:58

Paul Simon en zijn vrouw Edie Brickell verschenen maandag hand in hand voor de rechter. Daar moesten ze zich verantwoorden nadat ze wegens wanordelijk gedrag waren gearresteerd, na een uit de hand gelopen ruzie.

De 72-jarige zanger en 48-jarige zangeres probeerden de rechter ervan te overtuigen dat er niet veel aan de hand was. “We hadden ruzie, wat ongewoon is voor ons”, zei Simon. “Geen van ons beiden is bang voor de ander of heeft reden om zich bedreigd te voelen.” Brickell viel haar man bij: “Hij vormt voor mij geen enkele bedreiging”, zei ze volgens New York Daily News.

“Het gaat prima met ons”, zei Simon tegen verslaggevers bij de rechtbank in Norwalk, Connecticut. “We houden van elkaar. We hadden alleen maar ruzie, dat is alles.”

Duwen

Volgens Simons advocaat Allan Cramer begon het zaterdag met een gewone discussie. Het liep uit de hand toen Simon er niet meer over wilde praten en Brickell wél. “Hij wilde weggaan, maar zij deed de deur op slot.” De twee zouden elkaar daarna geduwd hebben, waarna de geschrokken moeder van Brickell de politie belde.